Background

.:: Yearbook ::.

I had been a part of the graphic designer crew for some yearbook.

.:: SEVENTEEN AGAIN YEARBOOK ::.

This is the yearbook for my batch during my high school in SMK Agama Johor Bahru.
Batch 2005 - 2009.
It is also the first yearbook that being conducted 100% by students.











Full Content : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.272293766129970.92393.207817499244264&type=1






.:: Techno Gene Yearbook ::.

This is the first yearbook for Johor Technical Matriculation College.
It was done for my batch, 2010/2011.













Full Content : http://www.facebook.com/media/set/?set=a.272190202806993.92375.207817499244264&type=1

7 Responses so far.

  1. izzah says:

    yem,,ajo aq cne nk edit gmbo!!..
    gne photoshop..-izzah amalina-

  2. InsyaAllah boleh.. erm.. ko nak blaja edit cam mane?

  3. lawa giler.. siyes... wat la tutorial macam mane nak edit gambar.. artificial tu lawa. sungguh..

  4. za petrelli: nanti YEM bagi download link ntuk tutorial tu.. yg artificial inteligence tu sbnarnya banyak cacat-celanyanya coz tu artwork pertama YEM gne photoshop n tutorial dripada web.. yang lain2 tuh sume skill develop sendiri =)..

  5. kepada sesiapa yang hendak download tutorial untuk membuat sidebar link macam kat blog YEM; etc:homepage, artwork & award.. boleh download kat sini yek!.. dalam document ni ada juga link untuk tutorial ARTIFIAL INTEIGENCE yang YEM pamer kan kat page nyh.. so, selamat mendownload n mencuba!! =)

    http://cid-0e0743be9fe80ca9.office.live.com/self.aspx/.Public/TUTORIAL%20%20WEBSITE%20LINK.doc

  6. aku nk blajo yg basic dlu.mklom la da lme xsnth PS ny...mcm ilgkn background gne quick mask mode tu..1st try ok..2nd bnd tu jd laen lak..xsme..bdouble..huhuhu..

  7. qillah93 says:

    sangat lawa. nak2 pict pempuan yg dikuruskan tuh. buatkan pict ak jd gemok plzz. hee